Racehall København

Kvalitet og holdbarhed var altafgørende!

Etablering af verdens største indendørs gokartbane kræver fokus på brandsikring og sikkerhed generelt!

Det vidste folkene bag byggeriet af Racehall København. De var nemlig indehavere af rekorden for verdens (på daværende tidspunkt) største indendørs gokartbane: Racehall Aarhus.

Nu skulle de slå deres egen rekord med et nyt anlæg i Tåstrup!

“Når man bygger en indendørs racerbane, af så ambitiøs karakter, er sikkerhed helt centralt”, udtaler Peter Skjødt-Jacobsen, stifter af Racehall A/S, som er selskabet bag banerne i Aarhus og Tåstrup.

Peter fortsætter: “I forbindelse med at vi byggede vores første racehall i Aarhus, lærte vi på den hårde måde, at ikke alle sikringsprodukter matchede vores forventninger til kvalitet og holdbarhed. Et er hvordan en branddør performer på papir, noget andet er hverdagens realiteter med fx påkørsler”.

Peter Skjødt-Jacobsen uddyber:

“Da vi skulle bruge branddøre, glaspartier m.m. til vores nye racehall i Tåstrup, var beslutningen faktisk ret nem for os. Vi kunne jo se, at de produkter, Multi-Tek leverede tilbage i 2006, stadig til fulde levede op til vores krav. Desuden har Multi-Tek løbende foretaget kompetent servicering af deres leverede produkter.”

Peter Skjødt-Jacobsen afrunder:

“Det blev således et ufravigeligt krav til vores entreprenører, at Multi-Tek skulle levere alle relevante produkter til vores nye racehall. Det var trods alt en investering på mere end 1 mio. kr.”. krav.

Racehall’s erfaringer matcher fuldstændig det værdigrundlag, Multi-Tek arbejder efter i hverdagen.

For os er det ikke nok at opfylde de fastsatte krav til certificeringer. Vores produkter skal også kunne modstå hverdagens hårde udfordringer.

Derfor yder vi 5 års garanti på vores produkter samt tilbyder serviceaftaler, så vores kunder er sikre på at have driftssikre og funktionelle produkter i mange år.

Racehall_billede_af_glas
Racehall_fra_luften_1
Multi-Tek’s speciale er at tilpasse produkter og løsninger 100% til din situation samt sikre din virksomhed en fleksibel og hurtig købsoplevelse, lige fra rådgivning til levering og montering. Har din virksomhed brug for stål- og glasløsninger til sikring mod brand, indbrud og lyd, er vi klar til at hjælpe.
Scroll to Top