Produkter til sygehuse og institutionsbyggerier

Multi-Tek har siden 1988 leveret stålkarme, skydedøre og glaspartier til en lang række institutions- og sygehusbyggerier. Disse typer byggerier er kendetegnet ved en høj daglig brugsbelastning. På sygehuse er der bl.a. kraftig trafik af senge, hvilket stiller krav til døre og karmes styrke på grund af de uundgåelige påkørsler. 

Den kraftige daglige belastning stiller store krav til de anvendte materialers kvalitet og de valgte løsningers holdbarhed. Heri findes også en af årsagerne til, at vi er blandt de foretrukne leverandører, hvad end der er brug for stålkarme, skydedøre, glaspartier eller branddøre. 

Vi hos Multi-Tek klar til at hjælpe dig, hvis du har brug for produkter til sygehuse eller industribyggerier. Kontakt os ved at ringe på tlf. +45 87 11 00 90, eller skriv via vores e-mail info@multitek.dk eller vores kontaktformular for at høre nærmere om dine muligheder. 

Previous slide
Next slide

Lettere rengøring med vores stålkarme

Vores stålkarme med tætningslister er udviklet specielt for at lette rengøringen på særligt udsatte områder fx på sygehuse og i fødevareindustrien. Hulrummene til tætningslisterne kan være potentielle bakteriebomber, men Multi-Tek karmenes hulrum er store og uden kanter, hvormed rengøring bliver nem og effektiv. Tætningslisterne er specialdesignet, så de nemt kan de-/monteres i forbindelse med rengøring. Karmene kan desuden leveres med bakteriehæmmende tætningslister. 

Stråleafskærmning til røntgenafdeling

Til røntgenafdelinger kan alle vores vinduer, døre og skydedøre endvidere leveres med stråleafskærmning i form af blyindlæg. Vores CFK-model med den karakteristiske smalle og elegante kantliste har vundet bred anerkendelse som blyskydedør til røntgenafdelinger.  I mange af denne type byggerier er det et ønske at koble automatik på vores produkter. Her sikrer vores langvarige og tætte samarbejde med udvalgte leverandører en optimal og holdbar løsning. 

Scroll to Top