Hvem er Multi-Tek?

Multi-Tek A/S har siden etableringen i 1988 leveret døre, porte, glaspartier og karme i stål til et væld af forskellige industrier og byggeprojekter. Vores primære fokus er produktion af branddøre, brandporte og brandsikre rammepartier med glas, men vi er også eksperter i indbrudssikring og lydisolerende døre. Vi sørger for altid at udføre opgaver for vores kunder med høj professionalisme, uanset om der er tale om standardløsninger eller produktion af skræddersyede ordrer. 

Vi har base i Randers, hvor vi huser 75 ildsjæle fordelt i produktion, salg og administration, som altid stræber efter at levere de helt rigtige løsninger til vores kunder. Alle vores medarbejdere har stor brancheerfaring og høj anciennitet. Det er årsagen til, at vi løbende kan bringe nye og innovative sikkerhedsløsninger på markedet, ligesom vi som en af branchens få holder fast i dansk produktion.  

Previous slide
Next slide

Kvalitet

Fleksibilitet

Troværdighed

Produkter i kvalitetsmaterialer

Hos Multi-Tek bruger vi kun materialer af højeste kvalitet til fremstilling af vores døre, porte, glaspartier og karme. Vi anvender som standard aluzink-stålplader med korrosionsegenskaber, der tilfører en optimal beskyttelse indvendigt såvel som udvendigt.  

Aluzink-stålplader har en flot overfladefinish, og vores ståldøre og -porte tilfører derfor bygningskonstruktioner et smukt og professionelt ydre – foruden høj funktionalitet og sikkerhed. 

Effektiv sikring mod brand og indbrud

Sikring mod brand og indbrud er alvorlige og ansvarsfulde opgaver, og derfor stiller vi, og de relevante institutter, store krav til vores produkter. Derfor er alle vores brand- og flammehæmmende døre, porte og glaspartier naturligvis konstrueret og godkendt i henhold til DS (Dansk Standard) 1052.2 og fremstilles under stadig produktionskontrol fra DBI (Dansk Brand- og sikringsteknisk Institut). Vores sikkerhedsdøre er godkendt i i klasse RC3 og RC4 (EN1627) hhv. Skafor rød (hovedgruppe 1). 

Med produkter fra Multi-Tek kan du effektivt sikre mod brand, indbrud og lyd med henblik på at afværge eller begrænse personskader og driftstab. Vi er din troværdige samarbejdspartner.

Fleksibel produktionsgang for dig eller dine kunder

Vi fører et bredt udvalg af døre, porte, glaspartier og karme i standardstørrelser og -udformninger. Med vores fleksible produktionsgang kan vi levere skræddersyede løsninger, der passer til dine individuelle ønsker og behov – endda med markedets korteste leveringstider. 

Multi-Tek kan yde kompetent rådgivning og sparring i forbindelse med bygningsprojekter. Dermed opnår du eller din kunde, at vores døre, porte og glaspartier passer ind i det arkitektoniske design og på bedste vis komplementerer bygningens indvendige miljø, den udvendige facade og de omkringliggende områder. 

Monteringsservice og rådgivning

Det er af stor betydning for døres og portes tekniske egenskaber, at de bliver korrekt monteret og vedligeholdt. Vi står naturligvis gerne for monteringen af vores døre eller porte, hvis du ønsker det. Alternativt tilbyder vi rådgivning om montering og vedligeholdelse, så du selv kan varetage opgaven i henhold til reglementet. Det er helt op til dig.  

Er du interesseret i udførlige vejledninger til montering og vedligeholdelse, finder du det under download; montagevejledninger og vedligeholdelse.  

Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os eller sende en forespørgsel, hvis vi kunne være den rette samarbejdspartner for dig. Giv os et kald på tlf. +45 87 11 00 90, eller skriv enten til vores mail info@multitek.dk eller udfyld vores kontaktformular. Så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig.  

Scroll to Top