ledige stillinger

Vi er altid på udkig efter dygtige folk!

 

Hos Multi-Tek har vi løbende behov for nye kollegaer til såvel produktion som salg og  administration.

Hold derfor øje med vores opslag på denne side. 

P.t. kigger vi efter dygtige folk til salg og produktsupport – se vores 2 jobopslag nedenfor.

Vi har base i Randers, hvor vi huser 75 ildsjæle fordelt i produktion, salg og administration, som altid stræber efter at levere de helt rigtige løsninger til vores kunder. Alle vores medarbejdere har stor brancheerfaring og høj anciennitet. Det er årsagen til, at vi løbende kan bringe nye og innovative sikkerhedsløsninger på markedet, ligesom vi som en af branchens få holder fast i dansk produktion.  

Previous slide
Next slide

erfaring med salg og rådgivning af døre/porte - og gerne i stål?

I så fald, vil vi meget gerne i dialog med dig

Vi er en af de få tilbageværende udbydere med egen produktion i Danmark, og har vores styrke inden for produktion og salg af specialtilpassede løsninger. Mange af vores konkurrenter har produktion uden for Danmark, og fokuserer i højere grad på standardprodukter og -løsninger.

Kernen i vores salgsarbejde er derfor at yde kunderne en dyb faglig og teknisk rådgivning med fokus på løsninger tilpasset netop deres konkrete behov. Det kræver stor viden om dør- og portløsninger i stål.

Vores kunder er primært entreprenører, håndværksfirmaer (typisk tømrer), bygherrer og byggemarkeder. Vi er desuden ofte i dialog med arkitekter og rådgivere inden for byggeri. Er du fortrolig med at rådgive og sælge til disse brancher, er du sandsynligvis godt rustet til at hjælpe os.

Lyder det spændende med en hverdag, hvor du til fulde kan bruge din store erfaring med salg/rådgivning inden for døre, porte og stål – og samtidig finder det motiverende at arbejde i en virksomhed, hvor salg og produktion er dør om dør og arbejder tæt sammen, så ræk endelig ud til os!

Er du interesseret i at høre mere om mulighederne, så kontakt Claus Rasmussen på 2322 8022 eller send en mail på chr@multitek.dk 

viden om låse og automatik?

Vi søger en med særlig produktviden!

Har du arbejdet med produkter, hvor låse og automatik er en vigtig bestanddel, så tager vi gerne en snak med dig.

Vi er nemlig på udkig efter en person, som har lyst til at bringe sin specielviden i spil i flere roller: Både i salg, produktsupport og i et tæt samarbejde med produktionen om produktudvikling – og hvor ovenstående viden er guld værd.

Det konkrete indhold i jobbet er ikke 100% på plads – det skal vi sammen fastlægge. Du får altså indflydelse på indholdet – alt efter hvad du medbringer af ekspertise. 

Vi oplever i stigende grad efterspørgsel efter meget kundetilpassede løsninger, og har brug for udvide vores samlede viden om ovenstående produktelementer. 

Hvis du finder ovenstående spændende, er vi klar til en snak. 

Er du interesseret i at høre mere om mulighederne, så kontakt Claus Rasmussen på 2322 8022 eller send en mail på chr@multitek.dk 

Kvalitet

Fleksibilitet

Troværdighed

Scroll to Top