MS-Flowtechnic

Specialdsignet ståldørsløsning til biogas containere!

MS-Flowtechnic i Randers har bl.a. specialiseret sig i produktion af container løsninger til håndtering af brændbare gasser, fx biogas.  En løsning, som MS-Flowtechnic har store forventninger til i de kommende år.

Mogens Sørensen, stifter og indehaver af MS-Flowtechnic fortæller om deres løsning:

”Kort fortalt producere vi en løsning til bl.a. biogas anlæg, hvor kvalitetstjek samt risiko sikring af den producerede gas, foretages i vores container løsning. Vi leverer en plug-and-play container løsning, hvor vi producerer og opstiller en komplet løsning. I hver eneste løsning indgår flere special tilpassede ståldøre fra Multi-Tek”.

Om valget af Multi-Tek som fast leverandør siger Mogens Sørensen:

”Valget af Multi-Tek er for os rimeligt lige ud af landevejen! Vi har behov for en ståldørsløsning, der matcher stationens generelle høje kvalitetsniveau (og design). Det får vi til fulde hos Multi-Tek. At der desuden er tale om en lokal leverandør, ser vi bestemt som en ekstra fordel. Vi har nemlig valgt at alle ståldøre skal monteres af deres dygtige montage folk – og de bor jo praktisk talt lige om hjørnet!”

MS-Flowtechnic samarbejdet er et godt eksempel på Multi-Teks mere end 30 års erfaringer med at udvikle specialløsninger inden for ståldøre og -porte.

”Ofte er standardløsningen eller det umiddelbare valg, ikke nødvendigvis det optimale for kunden. I disse situationer er det vigtigt for os at yde kompetent faglig rådgivning, så vi sikrer at kunden kan træffe det optimale valg”, udtaler salgchef Jacob Thorsager fra Multi-Tek.

Ét er at finde det optimale produkt, men andre faktorer har stor betydning, når man står over for et fast samarbejde. For MS-Flowtechnic er det vigtigt med en leverandør, der garanterer løbende leverancer uden problemer og forsinkelser.

”Det er selvsagt vigtigt at få det helt rette produkt, men stabilitet, fleksibilitet og troværdighed i det daglige samarbejde er lige så vigtigt for os. Vores samarbejde med Multi-Tek har nu kørt i flere år, og lever til fulde op til vores krav, udtaler Mogens Sørensen fra MS-Flowtechnic.

Samarbejdet med MS-Flowtechnic bestyrker Multi-Tek i mange af vores kerneværdier.

Vi skal levere produkter af højeste kvalitet med branchens nok længste holdbarhed, uanset om det er et standardprodukt eller et specialudviklet produkt. Derudover skal vores samlede løsning – og ikke kun selve produktet – være det bedste valg for kunden. Konkret betyder det, at vi skal være i front, når det handler om rådgivning, leveringstid, fleksibilitet i leveranceprocessen, montagevenlighed, service m.m.

Det opnår vi bedst ved at samle alle vores aktiviteter i Danmark, herunder produktionen (som en af de eneste i branchen).

IMG_0179
IMG_0180
Multi-Tek’s speciale er at tilpasse produkter og løsninger 100% til din situation samt sikre din virksomhed en fleksibel og hurtig købsoplevelse, lige fra rådgivning til levering og montering. Har din virksomhed brug for stål- og glasløsninger til sikring mod brand, indbrud og lyd, er vi klar til at hjælpe.
Scroll to Top