Knud Larsen Byggecenter

Kvalitet og service er altid på plads!

Knud Larsen Byggecenter i Hvidovre er fast samarbejdspartner og forhandler af Multi-Tek’s produkter. Et familieejet byggecenter med en historie helt tilbage til 1961.

Byggecentre og tømmerhandlere er en af Multi-Teks vigtige kanaler, da mange håndværkere og bygherrer samler køb af materiale hos disse.

John Hansen, Projektsælger hos Knud Larsen, siger om samarbejdet og den mangeårige relation med Multi-Tek:

”Som byggecenter med rigtig mange forskellige produkter, er det ekstremt vigtigt for os at arbejde med leverandører, der understøtter vores forretning i hverdagen. Det er helt klart tilfældet med Multi-Tek.

Vi lagerfører Multi-Tek’s branddøre i standardudgaver (trods en høj stykværdi), og det kan vi gøre fordi Multi-Tek er en leverandør, vi har fuld tillid til. Deres produkter er simpelthen blandt de absolut bedste og mest holdbare på markedet”.

Hos Multi-Tek værdsætter vi loyale forhandlere, og ser det som vores opgave at sikre en optimal løsning for alle parter. Dette indebærer forskellige type af samarbejde fra sag til sag, således at vi understøtter forhandleren bedst muligt i forhold til deres kunderelation samt løsningens kompleksitet.

John Hansen udtaler yderligere om samarbejdet:

”Hos Multi-Tek oplever vi smidighed, meget højt serviceniveau og gensidig tillid, hvilket er helt afgørende for os. Vores erfaring med andre tidligere leverandører har desværre ikke været af samme positive karakter. Sker der fejl (og der gør der jo alle steder), har vi med Multi-Tek en løsningsorienteret partner med korte kommunikationsveje, som hurtigt og smidigt, finder den bedste løsning for vores kunder (og os).

Serviceniveauet hos Multi-Tek er unikt for branchen. Bl.a. foretager de i større sager opmåling uden beregning – en service med stor værdi for både vores kunder og os som forhandler. Det bidrager nemlig til langt større sikkerhed samt færre fejl. Derudover har Multi-Tek meget dygtige montagefolk, som specielt ved montage af større døre og/eller komplekse løsninger, kan være en stor hjælp (og i sidste ende en besparelse for kunden). Sidstnævnte er vigtigt, da indkøbsprisen ikke kan stå alene, når valget træffes. Dette glemmes ofte i jagten på den lavest mulige pris!”.

Knud_Larsen_lille
Knud_Larsen_lille
Multi-Tek’s speciale er at tilpasse produkter og løsninger 100% til din situation samt sikre din virksomhed en fleksibel og hurtig købsoplevelse, lige fra rådgivning til levering og montering. Har din virksomhed brug for stål- og glasløsninger til sikring mod brand, indbrud og lyd, er vi klar til at hjælpe.
Scroll to Top