Houg Tømrer- og Snedkerfirma

Samarbejde baseret på tillid, kompetence og god kemi!

Houg Tømrer- og snedkerfirma med base i Kalundborg, er en familievirksomhed grundlagt tilbage i 1912. I dag står 4. generation, i form af brødrene Ole og Rasmus Houg Larsen, i spidsen for et af Vestsjællands ældste tømrerfirmaer.

Ole Houg Larsen fortæller om virksomheden og deres lokale forankring:

”Vi oplever et stigende antal virksomheder, der vælger at placere sig i Kalundborg og omegn. Og specielt Novo Nordisk og Novozymes spiller selvfølgelig en stor rolle i vores lokalområde. Vi har den glæde at hjælpe flere af disse virksomheder, både med nybyggerier samt service og vedligeholdelse i hverdagen. Det lokale spiller altså en stor rolle i vores virksomhed”.

Kunderelationen og samarbejdet mellem Houg Tømrer- og snedkerfirma og Multi-Tek er gradvist udbygget gennem flere år, til i dag at være et tæt samarbejde.

Ole Houg Larsen forklarer deres motiver bag det tætte samarbejde:

”Multi-Tek er ofte vores partner, når vi skal bruge ståldøre og -porte. Årsagen hertil kan egentlig koges ned til 3 faktorer: En god produktkvalitet, en høj grad af fleksibilitet og sidst, men ikke mindst et tæt samarbejde”.

Som leverandør til nogle af Danmarks største og mest anerkendte virksomheder, står Houg Tømrer- og snedkerfirma over for udfordringer, som kun kan løses ved et tæt og pålideligt samarbejde med deres egne leverandører. 

Om dette siger Ole Houg Larsen:

”Nogle af vores kunder stiller meget store krav til os i form af kvalitet, leveringssikkerhed og fleksibilitet i forhold til planlægning og udførsel. Her er det helt afgørende, at vi i Multi-Tek har en partner, vi kan stole på”.

Ole Houg Larsen uddyber:

”Mange års erfaring med ståldøre og- porte har lært os, at Multi-Tek’s produkter er gode, når det handler om kvalitet og holdbarhed.

Derudover er det ikke hverdagskost med en leverandør, som i den grad stiller sig til rådighed for os og vores kunder. At købe døre og porte til bl.a. brandsikring, er ikke plug-and-play! Oftest er der behov for specielle eller tilpassede løsninger, og her kan det være afgørende at vores samarbejdspartner møder fysisk op hos kunden, og sikrer at vi sammen finder den helt rigtige løsning.

I en branche, hvor der ofte kan være flere fordyrende led, er det en fordel for os oplagt en fordel for os at have en direkte og tæt relation til Multi-Tek”.

DSC02128 kompr
Houg_lille
Multi-Tek’s speciale er at tilpasse produkter og løsninger 100% til din situation samt sikre din virksomhed en fleksibel og hurtig købsoplevelse, lige fra rådgivning til levering og montering. Har din virksomhed brug for stål- og glasløsninger til sikring mod brand, indbrud og lyd, er vi klar til at hjælpe.
Scroll to Top