Titel:

Multi-Therm - sund fornuft!

Dato:
24-06-2011
Kort tekst:
Multi-Therm ståldøre har en ekstrem god isoleringsevne, god styrke og lang levetid
Billede:
Termografi_ståldør.jpg
Lang tekst:
Multi-Therm
Nu introducerer Multi-Tek A/S en videreudvikling af de energioptimerede Multi-Therm ståldøre. Dørenes u-værdi lander helt nede på 0,6 KW/M2 og isolerer dermed tre gange så godt som traditionelle ståldøre.

Multi-Therm produkterne adskiller sig fra traditionelle ståldøre ved at have elimineret dørenes kuldebroer. Ved at tilføre termisk isolerende kompositprofiler i både karm og dørblad forbedres isoleringsværdien markant og risikoen for kondens og dermed skimmelsvamp forsvinder.

Den høje isoleringsevne betyder også at produkterne lever op til den tyske Passivhaus-standards anbefalinger, hvori det anbefales at anvende vinduer og døre med en u-værdi på maksimalt 0,85.

Sund fornuft
Multi-Therm F2 dørene handler grundlæggende om sund fornuft. De fleste mennesker skeler jo også til brændstofforbruget, vedligeholdelsesomkostninger mv. når de køber bil. På samme måde er Multi-Therm dørene et optimalt valg, når man kigger på totalomkostningerne.

Dørenes opbygning og de anvendte kvalitetsmaterialer er med til at give produkterne en lang levetid. Når det kombineres med materialernes robusthed overfor hærværk m.v. betyder det at vedligeholdelsesomkostningerne minimeres. Hertil kan man så lægge en væsentligt besparelse på energikontoen pga. den ekstrem gode isoleringsevne.
Alt i alt bliver Multi-Therm F2 dørene et økonomisk fordelagtigt valg bygget på sund fornuft.

Hvis man ser på købet af en Multi-Therm facadedør ud fra et miljømæssigt perspektiv er der også plusser på kontoen. For det første vil den ekstrem gode isoleringsevne spare på energiforbruget og dermed sænke udledningen af CO2 med mange kg om året. Samtidig vil dørenes lange levetid og materialernes høje genanvendelsesprocent være et plus for miljøet.
shadow1.png