Titel:

Institutioner, skoler og sygehuse

Dato:
08-07-2010
Kort tekst:
Multi-Tek har leveret karme, døre og glaspartier til en lang række institutions- og sygehusbyggerier siden opstarten i 1988
Billede:
Flot_skydedør_i_stål.jpg
Lang tekst:

Disse typer byggerier er kendetegnet ved en høj daglig brugsbelastning. På sygehusene er der eksempelvis en stor trafik af senge som bl.a. stiller krav til døre og karmes styrke på grund af de uundgåelige påkørsler. Belastningen og slidtagen på skoler og institutioner er ligeledes høj om end af en anden karakter.

Den høje daglige belastning stiller krav til de anvendte materialers kvalitet og de valgte løsningers holdbarhed.
Disse krav er baggrunden for at Multi-Tek er blandt de foretrukne leverandører, hvad enten der er brug for stålkarme, skydedøre eller branddøre. Bemærk at alle vores produkter kan leveres med bly indlæg til eksempelvis røntgenrum.

Endvidere vil vores nyudviklede Multi-Therm produkter med høj isoleringsværdi kunne være et fornuftigt valg i forbindelse med bygningernes udvendige døre. Den høje isoleringsværdi er med til at sænke de daglige driftsomkostninger på samme måde som Multi-Teks øvrige produkters høje kvalitet gør pga. den lange levetid.

Der vil i mange af byggerierne være ønske om at koble automatik på vores produkter. Her sikrer vores langvarige og tætte samarbejde med vores leverandører at de rigtige løsninger vælges.

Ring eller skriv til os for at høre nærmere om mulighederne.

 

shadow1.png